Despre noi

Forsev este una dintre cele mai reprezentative întreprinderi de industrie grea din România, cu o tradiție și expertiză care se întind de-a lungul a 160 de ani și care își asigură viitorul prin inovație și strategii de cercetare și dezvoltare. Numele nostru încorporează vechiul meșteșug imperial austro-ungar al prelucrării metalelor, experiența câștigată de-a lungul a sute de proiecte din epoca de reconstrucție a României postbelice, precum și capitalul de cunoaștere și filozofia de investiții de succes ale acționarilor americani. Această combinație face din Forsev un partener și furnizor de încredere, pentru colaborare pe termen lung.


Scurt istoric

Rădăcinile noastre coboară în istorie până în 1850, când, foarte aproape de locația actuală, a fost înființat un șantier naval. Apoi, în 1977, o întreprindere de piese forjate se alătură șantierului, pentru a deservi uriașele nevoi ale economiei naționale, dar și cererile pentru export.

Din 1998, Forsev devine o societate pe acțiuni româno-americană, care beneficiază de reputația și experiența unui investitor cu active de miliarde de dolari. citeste mai mult


Misiune

Suntem aici pentru a introduce pe piața internațională a produselor de forjă cele mai competitive produse, executate conform cerințelor fiecărui client și la cel mai bun preț.

Viziune

Vom încerca în mod constant să câștigăm, să deservim și să satisfacem nevoile cât mai multor clienți, din România, Europa, S.U.A. și de pe alte continente.

Valori

Profesionalism. Este ceea ce ne menține ambiția la niveluri înalte și îi face pe clienți să revină pentru noi comenzi.

Spiritul de echipă. Este ingredientul care transformă industria noastră într-una mai puțin dură.

Inovația. Este combustibilul care ne alimentează mințile în căutarea permanentă a orice este nou, pentru a rămâne partenerii preferați ai clienților noștri.